divendres, 1 de juny del 2012

Mariano Vivancos.... a la puta calle!

Mariano Vivancos, el Talibàn de Consellería, ha estat destituït de forma fulminant per la consellera d'educació després de la brillant actuació que va tindre a Ontinyent.
Vos deixem amb la resta d'intervencions del acte, que no tenen desperdici.


Aquest element, que va formar part del Think Thank del PP que va el.laborar el programa electoral de la darrera majoría absoluta, és incapaç de fer-li front a un estudiant, primer el suspén, i després no li admet que diga com està el seu centre. Ell sap perfèctament l'estat de tots els WC's de tots els centres educatius del País Valencià (inclòsos els de xiques).

Ell està suspés pel 36% de fracàs escolar, per els sobrecostos i per tindre un nivell de discussió de parvulari "yo no he mentido, las mentiras las has dicho tu", "mi formación no és equiparable a la suya", "y digo yo que algo estaremos haciendo bien cuando les paramos los pies a algunos talibanes que estan en los centros educativos"....

També està suspés en matemàtiques; els més de mil milions de sobrecost de les arts i les ciències no poden ser un 0% de res, amb aquestes habilitats matemàtiques no és d'extranyar que després arriben factures impagables.
Malgrat l'increïble nivell formatiu,Vivancos suspén també en religió, perque la "envidia" que volen provocar amb les seues infraestructures i grans esdeveniments és un pecat capital.

Si tinguera d'estudiar no sabem com es pagarà la matricula, ara que està a l'atur i pujaràn els preus de les matricules a aquells que en catejen alguna (que vejent com vas, t'en enduràs un cabàs).

Encara que segurament el retiraràn de la primera linia i el posaràn a redactar discursos, programes electorals i estudis científics que demòstren que amb 60 alumnes per aula i una Nintendo DS fent de talibàn és milloraría el nivell educatiu.

A la puta calle!

3 comentaris:

saMaruC ha dit...

Fenomenal el treball que estàs fent. T'animaria a que llicenciares els teus treballs sota Creative Commons o alguna llicència lliure, ja que afavoriria la difusió dels treballs i a més contribuiríeu a la difusió de la cultura de la manera més lliure que podem trobar.

Gràcies.

Anònim ha dit...

FES-TE TWITER I A DIFONDRE EL TEU TREBALL, EN COSES TAN SIMPLES COM GRABAR ALS PEPEROS PODEM DERROCAR-LOS. SEGUEIX AIXÍ. ENHORABONA.

saMaruC ha dit...

Degut als drets d'autors, l'única manera de permetre legalment fluir els treballs a traves de la xarxa, va lligada a que aquestos siguen de lliure distribució. Be siga sota Creative Commons, Domini Públic (no és la més recomanable per a estes coses)....
Sols és un consell, no espere que ho faces perquè t'ho diga jo, en tot cas perquè cregues que et beneficia a tu i a la comunitat, que a la fi és el que els teus treballs transmeten.

Salutacions!!