dilluns, 31 d’octubre del 2011

l'os pepe al pont de Sant Vicent!

Tornem amb altre capítol de les increïbles aventures de l'os Pepe, el groupie incondicional dels populars valencians. Feia molt de temps que no s'el veia per ahi, alguns dien que havia fet la tàctica del Petxuga amb els fons del PEPO i estava per Cancún fentse baticaos, una senyora va afirmar a manto de estrellas que l'havia vist en l'autobús de Línia que uneix Villar del Rio amb Villar del Monte. No eren més que especulacions i ànsies de protagonisme. Sense més dilacions vos deixem amb l'infern personal que ha patit Pepe durant els últims mesos.


Fa poc hem sabut que l'hospital no es farà, el que va passar al centre cultural caixa Ontinyent va ser una representació teatral, una farsa, ja que sabien perfectament que la caixa estava buida. El protagonista, brodant el paper de "trilero" va arribar a afirmar que ell "mai faria un hospital per guanyar unes el.leccions"... efectivament, hem vist que no li fa falta fer un hospital per arrassar a les urnes imputacions inclòses.

Volem donar el suport a totes aquelles persones que s'han vist intimidades per la presa de pèl del nou hospital, aquell dia es va endur un cabàs d'adjectius; ara s'en pot afegir una altre: MENTIRÓS.

Els que aquell dia ballaven al ritme de la música, li van dir a Pepe que " tu fas el oso, mosatros farem l'hospital" després es vàren sentir intimidats per la multitud que protestava a les portes.
Es natural, que diria el carnicer de Malaga, es la indignació que et trobes quan dus un president amb molts amics que ve a presentar per segona vegada un projecte en visperes d'el.leccions, després de vore les teranyines créixer al cartell durant dos anys.