dijous, 19 de maig del 2011

Documental "Tinc publireportatges gratis tots els dies"

Presentem el documental "Tinc publireportatges gratis tots els dies; manipulació informativa i control polític al País Valencià.




Al video es tracta de traure a la llum el funcionament de la manipulació i el control polític dels mitjans de comunicació i l'objectiu de perpetuació política que hi ha al darrere. Podrem vore quins mecanismes empra el poder per comprar la línia editorial dels mitjans de comunicació, quines dificultats tenen els mitjans que mantenen la seva independència i com es realitzen els informatius de TVO, la televisió local d'Ontinyent, que s'ha convertit en el NODO diari de l'alcaldessa popular.

És un treball fet sense mitjans ni coneixements tècnics però que tracta de cridar l'antenció sobre un tema (el dels mitjans i la informació) que és fonamental per al funcionament democràtic.
El vot, l'exercici del nostre poder, s'ha de fer amb una ciutadania ben informada de la gestió dels polítics (ja que no podem anar personalment a averiguar les qüestions públiques) i si aquesta informació està manipulada, censurada i deformada per fer dels mateixos polítics els herois de la pel.lícula... estem trencant les regles del joc (però la junta el.lectoral pareix que només veu als indignats).

7 comentaris:

Anònim ha dit...

este vídeo no está manipulat, veritat?, els que opinen no tenen ideologia o treballen en mitjans de comunicació neutrals, veritat?... este vídeo es una prova de que vosaltres també manipuleu. M'agradaria vore que que faríeu vosaltres al front de C9 o TVO

Anònim ha dit...

Podrieu haber entrevistat algú que ens explicara com era la TVO amb el tripartito

Anònim ha dit...

La tàctica del "i tú més", també coneguda com "el ventilaor" és un dels distintius de Lina Insa. Culpar a l'altre per a no asumir responsabilitats. Sou lamentables.

anmorsigol ha dit...

tots els videos estan manipulats, i tots els que hi parlen tenen idees, punts de vista propis.

al video s'expliquen alguns dels principis del periodísme que es passen pel forro aquestos senyors.

soc un més dels ciutadans indignats als que menyspreeu, i pareix que no heu aprés res del que està passant al carrer, torneu a carregar en clau partidista, però no digueu res al respecte de la manipulació sistemàtica i perfectament planificada que fa els coros a la política del consell i les institucions peperitzades.

ale! a disfrutar de la portada del País de hui, que a este pas, la seu de preidència estarà a Picassent.

Anònim ha dit...

me gusta ver que hay jovenes que no ti enen el seso comido .

desenmascarar la hipocresia y el engaño es tambien una leccion de democracia.

adelante muchachos

Anònim ha dit...

dos dels principis bàsics sobre els quals es fonamenta el periodisme es basen a contrastar la informació que es dóna i oferir els diferents punts de vista de la notícia per a que el ciutadà extraga el seu propi judici personal. Este vídeo no reuneix cap d'estos dos principis. Estic absolutament en contra de la manipulació periodística i sobretot quan la practica un mitjà de comunicació públic, però vosaltres no podeu ser els banderers de la veritat ni exemple a seguir perquè demostreu que aneu pel mateix camí. Per cert, molt lamentable l'actuació dels dos becaris.

Benson Señora ha dit...

Buena mierda muchacho...

Veo que empiezas a dominar la edición de video.

Sigue así!!!