diumenge, 27 de març del 2011

Rus, i les seves idees per millorar la vida dels discapacitats.



Ahir, Alfonso Rus va visitar Ontinyent per inaogurar les obres d'estabilització del clariano i pegar una volta pel nou passeig (un paripé més del rosari que han fet aquesta setmana). Un representant de l'Associació de Minusvàlids d'Ontinyent, s'ha acostat a acte per denunciar la discriminació que sofreixen les persones amb movilitat reduïda, ja que la nova obra, tot i ser pública i haver costat als contribuents 498.000 euros, no està adaptada (hi ha escalons i, la pendent és extremadament pronunciada.

Un dels manifestants ha informat a Rus de la situació i ha dit que "en el mateix moment que ho hagueren fet ho hagueren pogut fer" el seu acompanyant ha saltat ràpid "pos farem un ascensor!" i, en ser qüestionats pel preu del futur ascensor ha dit "que fem, el fem o no el fem? agarrem cordes?? " i ha anat a caxondearse amb la clec. Això si, després ha dit als mitjans que estava molt preocupat per el tema dels minusvàlids, un home amb consciència este Rus. El que no apareixerà a cap dels mitjans que cobrien l'acte és que el representant d'AMO (eixe col.lectiu que tant preocupa a Rus), s'ha quedat al darrere del cordó policial i no ha pogut baixar baix amb la cort d'extres que plenaven el plano per als nodos, como juan palomo, yo me lo guiso, yo me lo como.

És inexplicable que amb aquestes eixides puga ser el president de la diputació, però pareix que això de tindre el president més votat de les democràcies occidentals s'els ha pujat al cap i han perdut completament la vergonya, tan segurs que es senten al darrere del seu imperi mediàtic i acurada planificació de la traca electoral.

I mentrestant, a seguir amb la festa, el boato de les inaoguracions i visites electoralistes.
Utilitzen les obres pagades amb els diners de tots els ciutadans per a fer-se la campanya, no importa si no estàn acabats o si ja fa anys que funcionen (inaogurant hospitals que porten un any en marxa, o museus que estaven fets des de fa tres anys fets i sense obrir, com a Ròtova).

Utilitzen els mitjans de comunicació públics (pagats amb els diners de tot) per fer propaganda descarada del seu partit, censurant sistemàticament tota veu discordant. A part d'això, financien mitjançant la publicitat institucional (més propaganda electoral de paso) els mitjans de comunicació afins (quants centres educatius i sanitaris estàn subscrits a la gaceta, la razón i las provincias???).

Utilitzen les ciutats i el territòri com si fóren seus, dificultant l'accés als espais públics dels qui no en són afins i convertint el nostre país en un ressort turístic, sense tindre en compte els costos mediambientals derivats de la sobreexplotació del territòri (residus, recursos hídrics, urbanisme salvatge, noves infraestructures...)

I per si fóra poc, en públic i amb una càmera al davant segueixen amb eixides com les de Rus ( o la de Camps a Castelló). És la berlusconització de la política; control dels mitjans i falta de vergonya.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquest home amb el seu posat campechano està fent molt de mal.
Van de "tot va bé" mentre fan el que volen,enganyen a la gent.
Eixe campechanisme valencià era magnífic fins que han arribat està colla de populacheros aprofitats i l'han prostituit.
L'utilitzen de disfràs,en el fondo són uns cínics.

Benson Señora ha dit...

Ole ole la que has armao colega!

Mi enhorabuena Pauet!

Maria Josep ha dit...

Quina colla de Ru(c)s que ens governen! A veure si aquesta paraula l'entén el Rus ... que jo també sóc profe...