dijous, 22 d’abril del 2010

Roda de Premsa CLJO davant les acusacions de Lina Insa, l'amiga dels joves.

Video amb la roda de premsa


Notícia a TVO (TeleLina)



Davant les greus acusacions llançades a la premsa per l'ajuntament d'Ontinyent i el director del IVAJ, on TVO no va traure cap reacció ni resposta de cap dels membres del CJLO (Consell local de la joventut).

Ací teniu la roda de premsa amb el comunicat del consell, on han aportat documentació amb tots els moviments bancaris i el desglossament de totes les despeses del any 2009.
Curiosament, no hi ha cap ingrés en aquest compte corresponent a la subvenció aprovada al pressupost de la generalitat que hauría d'haver ingressat el IVAJ.
Recordem que Adrián Ballester, director del IVAJ, s'ha preguntat per el lloc on estan eixos diners, que no apareixien enlloc.
Des del consistòri afirmen que el casal ha tancat per decisió unilateral del consell.
Amb 15.000 euros no hi havía pressupost per mantindre les activitats que es portaven a terme. A la documentació aportada es pot vore que la suma del sou i de les despeses de la seguretat social de la tècnica superen de bon tros aquest pressupost.
Aquesta retallada ( i les acusacions fetes als mitjans) no són més que un intent per carregar-se un organisme amb 20 anys d'història que integra 21 associacions d'ontinyent i constituia bona part de la política de joventut d'aquest municipi.