divendres, 3 de gener del 2014

Benvinguda a Alberto Fabra a Bellús

Us deixem amb les imatges de la primera xiulada del any al poc o gens honorable president Alberto Fabra, que va escollir Bellús, un poble xicotet i ple de peperos, per a començar l'any amb confiança i calor del poble.



Resum de la Benvinguda



Tot i que l'acte s'havia fet públic el dia abans, per evitar tindre aquestes escenes, el president va acabar trobant-se amb una colla de gent que embrutava el seu bany de masses provincià.
Havien triat un poble xicotet i ple de peperos, i ja hi ha gent del poble que desautoritza la protesta diguent que erem "tots de fora", que que haviem anat a fer allí. Nosaltres som de la Vall d'Albaida, una xicoteta pàtria enmig del País Valencià, i allí hi havia gent d'Otos, de Beniganim, d'Ontinyent, Bocairent, Albaida, Terrateig i més pobles, que estem patint cada dia les polítiques d'aquest sapastre.

Dona llàstima vore com la gent de Bellús s'afarta a canapés i perden l'oportunitat de demanar explicacions per la retallada de les pensions, pels incompliments de la llei de dependència, que els afècta directament, o per les retallades escolars que afecten els seus nets i el futur dels pobles més xicotets.

La reforma del Centre de Majors costava poc més de 30.000 euros, el mateix que el cartell del nou hospital que tenim a Ontinyent des de fa uns quants anys, ara caldría saber el cost del desplegament policial (els jornals de 30 agents de policia Nacional, Autonòmica i Guardia Civil) i les despeses de protocol en vins i picadeta, i ja posats els sous de tots els assessors i xuplaculs que porta el president al darrere, que ahir van cobrar per esmorçar amb uns iaios.

A vore si a la propera vegada tenim més temps per preparar-li un bon bany de masses, els lladres i els corruptes no són benvinguts a la vall d'Albaida.
Notícia a vilaweb;