En aquest capítol d'"en terra erma" coneixerem el món de les herbes mengívoles, "males herbes" que trobem als marges i bancals que ens poden servir per fer-nos una bona ensalada, truites, coques o fins i tot arròssos...
En el proper capítol, vorem com es poden cuinar aquestes herbes... que poden ser molt útils en aquest temps de postguerra que estem vivint.
Participen; Casimir Romero, Toni conca
Càmera i muntatge; anmorsigol
Amb la col.laboració del IEVA (institut d'estudis de la vall d'albaida)
dissabte, 23 de març del 2013
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
4 comentaris:
M'agrada molt el treball documental que heu realizat al voltant d'aquest important llegat dels nostres avantpassats. Iniciatives com estes, plenes d'estima i respecte per la natura, són dignes de compartir. Agraisc el vostre servei de tot cor.
Vaig a vore el vídeo.
I l'herba de porc, per a Nadal :)
Les roselles i els llicsons, de categoria per a fer-los mesclats.
Jose Bataller
Hola, Anmorsigol. M'agraden molt els teus vídeos —sobre tot els de la sèrie en terra erma—. L'única cosa que no m'agrada és que cada vegada que entre al teu canal de Youtube i em descuide en no parar el vídeo m'ix la veueta del Paco Camps inaugurant un hospital!
Tonteries com esta última a banda, l'enhorabona per la faena que fas.
Publica un comentari a l'entrada