dimarts, 15 de febrer del 2011

Meninfotisme



Els poders mentals són allò que utilitzen alguns superherois per a resoldre gran quantitat de situacions compromeses i "peliagudas" que es diria. Alguns estudis han determinat que la suggestió dels mitjans de comunicació ha fet que el ciutadà normal i corrent es pense que ell mateix té aquestos poders.
Aquesta variant del meninfotisme afecta a gran quantitat de persones de totes les edats i condicions i es manifesta en una indignació verbal (ahi és on entren els poders mentals) que intenta fer explotar el cap del antagonista (a base de fer-li xiular les orelles).

Una vegada eliminat el problema (a lo mars attacks), el ciutadà pot seguir tranquilament amb el que estava fent, conscient de que ha fet tot el que estava a les seves mans per arreglar el problema.

A Facebook hi ha un grup que demana la pau mundial, és possible que quan aquest grup arribe als 100,000,000 afiliats, la conjunció dels poders mentals de tots els "ciberactivistes" obre un miracle i les armes es transformen en flors de la nit al matí.

1 comentari:

Anònim ha dit...

a les escoles s'hauria d'ensenyar anàlisi del llenguatge per a diferènciar el gra de la palla, el que se'ns apropa amb pell de llop i el que senzillament se´ns apropa.
Salut valent!