diumenge, 21 de novembre de 2010

Canal 9 maniPPula; " Els VIP; humans o superhomes?"


Una mostra més de l'imaginari que promou canal 9; festes "exclusives" VIP i esnobisme . En una rampellada xovinista, deixen ben clar que la "comunitat" no es queda enrere dels referents mundials del "glamour" (marbella ) i mostrar que també tenim personatges que despilfarren centenars d'euros en luxes i festes endogamiques.
Un element curiós enmig d'aquesta apologia de l'esnobisme, és l'ús que es fa de l'umbracle de les arts i les ciencies, transformat en garito per a gent fina. Aquest espai d'un complex que hauría d'acostar la cultura i el coneixement a tota la societat s'ha transformat en un decorat, en l'atretzo perfècte per a que celebren els seus guateques, carreres de cavalls...
el que faça falta per atraure millonetis i gent "de qualitat"...

i mentrestant, per ací, va com va.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Mol bo Pau, es un exemple de la política que s'ha seguit a valència, club nautic, formula 1...Lo xungo és que la majoria dels valencians no diuen res davant açò, perquè pensen que algun dia poden ser ells els que hi estiguen. Son els mateixos que li xuplen el cul al jefe per veure si quan este es mor, es deixa una part de la fàbrica. En realitat és el què ven el sistema, que qualsevol pot ser un priviegiat, però la realitat és que son sols uns pocs els què els tenen, i casi sempre son els mateixos.