dijous, 28 de juny del 2012

autogestió



Ens estàn deixant sense moltes coses, el ritme és frenètic. Fa uns mesos vaig tindre l'oportunitat d'escoltar a Enric Duran, el que va estafar als bancs per finançar moviments socials (qui furta a un lladre ja se sap...).

Hi ha que mirar d'anar fent coses que ens fajen més autònoms del sistema capitalista en el que vivim, la sobiranía alimentaria mitjançant la recuperació del territòri i molts altres aspèctes de la vida diaria que s'hauràn de adaptar al panorama de decreixement forçós que ens ve al damunt.
Anar aprenent i teixint xarxes de solidaritat i autoocupació al marge dels critèris que ens imposen, condemnant-nos a pagar el forat que han fet alguns al mateix temps que deixen intactes dotacions tan absurdes l'exèrcit (mantenint tropes d'ocupació a orient) o l'esglesia (que pot multiplicar pans i peixos quan li ve en gana).

dimecres, 13 de juny del 2012

El foc, altra vegada.

Un altre incendi ens ha amargat l'estiu, emportant-se per davant bona part de la serra que hi ha entre Llocnou de sant Jeroni, Terrateig i l'Orxa.



Amb la llum de hui es podia vore el mal;bona part del tossal, la penya llarga... i ves a saber el que haurà passat als barrancs de darrere, on els mitjans d'extinció ho deuen tindre magre per arribar.

I la font del llop, un racó de món que em pareixía màgic de xiquet amb les històries de llops i raboses que contava el tio Sento.
- Però hi ha un llop de veres??
- si si...

Quan Sento s'en va anar encara hi havía tots els arbres. Ara ja no, na part del racó s'ha salvat, però ha quedat rodejat de cendra. Llevat d'una fila de blancaletes que s'han socarrat, les seues oliveres han sobreviscut (milacre de sant vicent!) i voràn ressorgir altra vegada les castigades serres mediterrànies.

divendres, 1 de juny del 2012

Mariano Vivancos.... a la puta calle!

Mariano Vivancos, el Talibàn de Consellería, ha estat destituït de forma fulminant per la consellera d'educació després de la brillant actuació que va tindre a Ontinyent.
Vos deixem amb la resta d'intervencions del acte, que no tenen desperdici.


Aquest element, que va formar part del Think Thank del PP que va el.laborar el programa electoral de la darrera majoría absoluta, és incapaç de fer-li front a un estudiant, primer el suspén, i després no li admet que diga com està el seu centre. Ell sap perfèctament l'estat de tots els WC's de tots els centres educatius del País Valencià (inclòsos els de xiques).

Ell està suspés pel 36% de fracàs escolar, per els sobrecostos i per tindre un nivell de discussió de parvulari "yo no he mentido, las mentiras las has dicho tu", "mi formación no és equiparable a la suya", "y digo yo que algo estaremos haciendo bien cuando les paramos los pies a algunos talibanes que estan en los centros educativos"....

També està suspés en matemàtiques; els més de mil milions de sobrecost de les arts i les ciències no poden ser un 0% de res, amb aquestes habilitats matemàtiques no és d'extranyar que després arriben factures impagables.
Malgrat l'increïble nivell formatiu,Vivancos suspén també en religió, perque la "envidia" que volen provocar amb les seues infraestructures i grans esdeveniments és un pecat capital.

Si tinguera d'estudiar no sabem com es pagarà la matricula, ara que està a l'atur i pujaràn els preus de les matricules a aquells que en catejen alguna (que vejent com vas, t'en enduràs un cabàs).

Encara que segurament el retiraràn de la primera linia i el posaràn a redactar discursos, programes electorals i estudis científics que demòstren que amb 60 alumnes per aula i una Nintendo DS fent de talibàn és milloraría el nivell educatiu.

A la puta calle!