divendres, 17 de juny del 2011

Iberdrola comença les obres a la Vall d'Albaida.

El passat dilluns 13 de Juny començaren les obres de la línia d’alta tensió que enllaçarà la subestació transformadora d’Ontinyent amb la línia Juan Urrutia-Alcoi. El traçat de la línia atravessa bona part dels terrenys afectats en l’incendi intencionat del passat setembre que ha elevat el risc de desertificació de la zona.


L’assamblea contra l’alta tensió ha iniciat movilitzacions per obstaculitzar de forma pacífica el desenvolupament de les obres. Durant el matí una vintena de persones s’han acostat fins el lloc on estan treballant els operaris (que no són d’Iberdrola, sinó d’una empresa subcontractada de Zamora) i han ocupat l’espai on estan perforant els fonaments d’una de les torres, amb pancartes i cartells amb lemes contraris al projecte. La Guardia Civil ha fet acte de presència i ha identificat a tots els participants en la protesta.
Per la vesprada un grup d’unes trenta persones ha tornat a acudir a les obres. L’encarregat ha comunicat la situació al seu cap i han decidit marxar poc després, en aquesta ocasió sense cap aparició de la benemérita.

diumenge, 12 de juny del 2011

Indignats amb la banca

Acció protesta per reclamar les responsabilitats de la banca en l'actual situació econòmica que va recorrer el centre financer d'Ontinyent el passat dimecres.
Els punts que comencen per "la possible responsabilidad de la banca" s'han extret del article "los bancos roban y el gobierno mira hacia otro lado" realitzat per Juan Torres Lopez i Alberto Garzón Espinosa per a ATTAC.