dijous, 31 de març del 2011

El oso Pepe, Cap III Les obres inadaptades



Pepe visita les obres inaogurades a presses i corregudes per l'ajuntament d'Ontinyent, que ha anat tan ràpid que s'ha oblidat d'adaptar l'accessibilitat (total, si no s'han gastat ni un milió d'euros..., pa que calfar-se el cap...)...
Pepe agafa idees de grans pensadors per sol.lucionar problemes de la vida qüotidiana. No vos ho pergau!

dimecres, 30 de març del 2011

Entrevista a membres d'AMO responent els comentaris d'Alfonso Rus



Rosa Conca i Jonàs Martínez, membres d'AMO (Associació de minusvàlids d'Ontinyent) ens expliquen la problemàtica que pateixen amb les noves obres fetes per l'ajuntament, que no contemplen l'adaptació (marcada per la llei) i discriminen aquest col.lectiu.

També fan una reflexió sobre els comentaris d'Alfonso Rus, president de la diputació de valència, que va bromejar ( entoses que els pujem amb cordes) i va dir que haurien de fer un ascensor "pals pobres minusvàlids).
Tot i que el col.lectiu va plantejar aquestes qüestions quan encara estaven fent les obres, no es va tindre en compte aquesta problemàtica, fent necessària així una segona actuació.



Aquest matí hem pogut comprovar l'oposició dels veins a la forma en que s'han fet les obres, la gent major es queixa de que les obres de l'escalinata han segat un tros de vorera per on passaven per anar a la farmacia, i veuen l'inversió com una cosa absurda (ja que hi han unes escales, per on no es pega tanta volta, a uns metres de la magnífica escalinata).

dimarts, 29 de març del 2011

Indigneu-vos!



Al enllaç  trobareu el manifest Indigneu-vos d'Stephan Hessel.

En un ratet el teniu llegit, i val la pena parar-se a llegir el que diu als 93 anys un històric de la ressistència francesa, que va escapar de diversos camps de concentració nazis i que va participar també en la redacció de la declaració universal dels drets humans.
Hessel planteja els motius existents per a la indignació, fent una descripció implacable del assalt del poder finançer a la política i el desmantellament de l'estat de benestar, la corrupció generalitzada i les desigualtats existents. 
La sol.lució és molt simple, i es troba a les nostres mans, és la insurrecció pacífica, que, com ja han fet a Islandia, pose al seu lloc als culpables de la crisi i acabe amb el control que exerceixen les corporacions sobre els governs.


" Apelem a una verdadera insurrecció pacífica contra els mitjans de comunicació de mases que no proposen altre horitzó per la nostra joventut que el del consum de masses, el despreci cap als més dèbils i cap a la cultura, l'amnèsia generalitzada i la competició a ultrança de tots contra tots. 
A aquells que fareu el s. XXI, els diem, amb tot el nostre afecte:

CREAR ÉS RESSISTIR

RESSISTIR ÉS CREAR"

diumenge, 27 de març del 2011

Rus, i les seves idees per millorar la vida dels discapacitats.



Ahir, Alfonso Rus va visitar Ontinyent per inaogurar les obres d'estabilització del clariano i pegar una volta pel nou passeig (un paripé més del rosari que han fet aquesta setmana). Un representant de l'Associació de Minusvàlids d'Ontinyent, s'ha acostat a acte per denunciar la discriminació que sofreixen les persones amb movilitat reduïda, ja que la nova obra, tot i ser pública i haver costat als contribuents 498.000 euros, no està adaptada (hi ha escalons i, la pendent és extremadament pronunciada.

Un dels manifestants ha informat a Rus de la situació i ha dit que "en el mateix moment que ho hagueren fet ho hagueren pogut fer" el seu acompanyant ha saltat ràpid "pos farem un ascensor!" i, en ser qüestionats pel preu del futur ascensor ha dit "que fem, el fem o no el fem? agarrem cordes?? " i ha anat a caxondearse amb la clec. Això si, després ha dit als mitjans que estava molt preocupat per el tema dels minusvàlids, un home amb consciència este Rus. El que no apareixerà a cap dels mitjans que cobrien l'acte és que el representant d'AMO (eixe col.lectiu que tant preocupa a Rus), s'ha quedat al darrere del cordó policial i no ha pogut baixar baix amb la cort d'extres que plenaven el plano per als nodos, como juan palomo, yo me lo guiso, yo me lo como.

És inexplicable que amb aquestes eixides puga ser el president de la diputació, però pareix que això de tindre el president més votat de les democràcies occidentals s'els ha pujat al cap i han perdut completament la vergonya, tan segurs que es senten al darrere del seu imperi mediàtic i acurada planificació de la traca electoral.

I mentrestant, a seguir amb la festa, el boato de les inaoguracions i visites electoralistes.
Utilitzen les obres pagades amb els diners de tots els ciutadans per a fer-se la campanya, no importa si no estàn acabats o si ja fa anys que funcionen (inaogurant hospitals que porten un any en marxa, o museus que estaven fets des de fa tres anys fets i sense obrir, com a Ròtova).

Utilitzen els mitjans de comunicació públics (pagats amb els diners de tot) per fer propaganda descarada del seu partit, censurant sistemàticament tota veu discordant. A part d'això, financien mitjançant la publicitat institucional (més propaganda electoral de paso) els mitjans de comunicació afins (quants centres educatius i sanitaris estàn subscrits a la gaceta, la razón i las provincias???).

Utilitzen les ciutats i el territòri com si fóren seus, dificultant l'accés als espais públics dels qui no en són afins i convertint el nostre país en un ressort turístic, sense tindre en compte els costos mediambientals derivats de la sobreexplotació del territòri (residus, recursos hídrics, urbanisme salvatge, noves infraestructures...)

I per si fóra poc, en públic i amb una càmera al davant segueixen amb eixides com les de Rus ( o la de Camps a Castelló). És la berlusconització de la política; control dels mitjans i falta de vergonya.

dimarts, 22 de març del 2011

Resum de la visita de Camps.



Ahir va vindre Camps, el molt honorable, per presentar un hospital que mai arriba (de fet han presentat el projecte però no han posat data a l'inici de les obres). Els ciutadans d'ontinyent (els que no eren de la clec pepera que va entrar a aplaudir) es  quedaren a fora xiulant al president. Al video podreu vore com la policia nacional es va posar a identificar gent, en el cas de la xica, va ser un dels homes de paisà (un dels homes de seguretat de camps) va ser el qui va dir als nacionals que denunciaren a la dona i convidava al càmera (que també va ser identificat) a deixar de gravar les diverses identificacions que es portaren a terme. Si no volen eixir als videos, que s'en vajen a altre lloc.

Les cares de satisfacció que mostraven al principi els populars Ontinyentins veient que eren 4 els que estaven protestant s'ha tornat en ràbia i insults als manifestants quan han eixit de la presentació, després d'haver estat escoltant durant més d'una hora els xiulets, crits que s'escoltaven a dins de la sala d'actes.

Camps ha fugit com ha vingut, per la porta de servei, fugint dels crits i evitant trobarse amb cap conversa inoportuna, a Ontinyent no ha pogut passejar ni rebre hurres que sempre veiem a Canal 9. Els càmeres han vist la protesta, l'han escoltada des de dins, i en comptes de dir res al respècte el que han fet és netejar l'audio per a que no s'escoltaren els xiulets, tot un exercici d'informació periodística.

A Ontinyent hem llaurat un frau del nostre desventurat país i us deixem aquest video per a donar idees del que podem fer per rebre aquest personatge.
 Si a tots els llocs fèrem igual, cauria en dues setmanes.

diumenge, 20 de març del 2011

Camps ve a Ontinyent!!

SI si... ve a presentar per segona vegada l'hospital d'Ontinyent (i amb un poc de sort, a les properes el.leccions encara vindrà a inaogurar-lo....).
A vore si li  donem la benvinguda que es mereix!
Per la corrupció i la política de grans esdeveniments que deixa de costat als ciutadans, per la manippulació de canal 9 (i la censura de TV3), per la prepotència, per la línia d'alta tensió, per la manipulació...


perque estem farts d'aquest personatge que està convertint el nostre país en un resort turístic.
Vine a rebre'l reivindicant alguna de les coses que ha de saber el molt honorable, i no oblideu xiulets, caceroles i tot allò que puga fern-nos escoltar!

dijous, 17 de març del 2011

El oso pepe, Cap II: El nou hospital



L'os Pepe ens ensenya les instal.lacions del nou hospital d'Ontinyent, aquell dels programes electorals i el cartell que du ahi des del 2009 sense que es tinga més notícies de les fabuloses prestacions de la nova Nova Fe.... per que si alguna cosa te Pepe és Fe. La resta, tindrem que seguir fent viatges a Xàtiva cada vegada que les coses es posen magres.

divendres, 11 de març del 2011

La electrocamba matanusca



Ací us deixe als artistes de la trocamba amb el seu nou projecte, la electrocamba xaranganusca, que porta la festa balcanica al carrer gràcies a la màgia del generador electrocambic i els amplis del carret.
disfruteu-los!

dilluns, 7 de març del 2011

Ja ha començat la campanya electoral

Si, ara resulta que Camps està contra la corrupció i tot...
Per ací també calfen motors, el poble està pates amunt per aplegar a la cursa d'inaoguracions de precampanya. Però la promoció de la gestió del ajuntament no és monopoli del consorci MK/TVO... l'Os Pepe ens aproparà als grans èxits del PP en una sèrie de capítols per a que els més menuts aprenguen a valorar l'esforç del govern popular.



L'habilitació de la ruta del colesterol era necessària, el que no s'entés és aquest túnel (que han tingut que excavar per poder fer) i més vejent l'ampli passeig que hi ha a l'altra banda de la carretera ( a l'urbanització de les aigües). Un altre exèmple d'inversió absurda de les grans inversions del PPOE, que després encara ens volen vendre com una brillant gestió.

dimarts, 1 de març del 2011