dilluns, 31 de maig del 2010

no tenen nom

Israel és un estat criminal. Quina serà la resposta de la comunitat internacional davant l’agressió que acaba de perpetrar?

A les massacres i assassinats de palestins ja ens tenen acostumats i les acompanyen sempre d’acusacions que les situen dins la guerra del terror, no importa, la vostra estupidesa no us permet vore més enllà.

Però ara la jugada és ben clara, els vaixells estaven a aigües internacionals, duien banderes blanques i entre els tripulants hi havía parlamentaris occidentals, premis nobel de la pau i organitzacions humanitàries que duien ajuda a Gaza. Han ignorat les banderes blanques i han pres a sang i foc les embarcacions deixant un rastre de morts i ferits.

Quina serà la reacció dels nostres governants? Seguiran mantenint els acords comercials tacats de sang? Israel seguirà participant a les competicions europees? Els responsables polítics i materials d’aquesta escabetxina restaran impunes i podran vindre a fer turisme i negocis? On està el tribunal penal internacional i les nacions Unides?

Segurament tot seguirà igual, és una altra gota però pareix que el got és foradat, condemnaran solemnement l’atac i demanaran explicacions a l’ambaixada....

Ja sabem quines son les seves explicacions; han acusat als vaixells de formar part de la “yihad global” i col.laborar amb organitzacions terroristes, per acabar-ho d’adobar han dit que duien armes als vaixells... Les acusacions no mereixen molta credibilitat, en la mateixa roda de premsa han lamentat els morts, tot assenyalant que han “fet tot el possible per evitar la violència”(una altra mostra del recargolat cinisme que els caracteritza).

L’única cosa que podem fer, davant la covardia dels diplomàtics, és emprendre el boicot a tot allò que vinga d’Israel mentre continua mantenint l’ocupació de Palestina i la violació sistemàtica dels drets humans en aquestos territoris. Els Israelians ja es senten aïllats, per a ells no tenen importància les crítiques i condemnes internacionals...

Mantenir l’ocupació és molt car, i amb cada compra que fem de productes israelians estem contribuint a finançar aquesta organització terrorista.

Ara mateix per exemple, està arribant un vaixell setmanal al port de València procedent d’Israel, carregat de productes agrícoles; el nom de l’empresa es Agrexco i molts dels productes que exporten estan produïts per colons als territoris ocupats.

Si no voleu menjar tacat de sang eviteu els productes israelians (codi de barres començat per 729);

Mentrestant, anem a gaudir un cop més de l’espectacle de la impunitat i la inutilitat de les Nacions Unides, que amb les seves resolucions i bones intencions que no van enlloc.

dimarts, 11 de maig del 2010

Lina Insa: "tinc publireportatges gratis tots els dies"

Si, això ho va dir en el ple del dia 29 d'abril, i va afegir "sobretot en un mitjà de comunicació", no cal dir que tots sabem de quin parla, TVO, on en alguna ocasió ha aparegut en tres de les 5 o 6 "notícies" que solen fer.
Ara, i gràcies a les noves tecnologíes, no només tindrà els seus ansiats publireportatges, també tindrà videoclips. El primer, un clàssic, Lina ens versiona la versió dels Begees que van fer al informal; "el pelo pa'tras".
Ací teniu el document gràfic (tapeu-li els ulls al xiquet!)




Si a algú li pareix una manca de respecte el tractament que es dona a l'excelentissima en aquest montatge comuniquem:
Tots els dies ens falten al respecte i ens tracten d'imbècils amb el que anomenen informatius. A primera vista podríen pareixer, però no són més que propaganda el.lectoral descarada maquillada amb alguna catastrofe/succés escabrós (canal 9) o xorrada (TVO).